Tjenester

Våre tjenester

Vi utfører vår- og snørydding på parkeringsplasser, fortau, ganger og sykkelstier i Sarpsborg og omegn.

De vanligste kunder vi har til slike oppdrag er kommuner, borettslag og bedrifter. Vi har stor kapasitet, ta kontakt i dag for mer informasjon.

Vi utfører alt innen gravearbeid, bl.a. drenering, levering av gravemasse, graving av veier, bygg samt små og store konstruksjoner. Vår maskinpark er moderne og tilpasset både privat og offentlig sektor, små og store oppdrag. Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp med graving til å bygge nytt hus, hytte eller tilbygg.

Med mange år i bransjen kan vi sikre at jobben blir utført på best mulig måte. Våre tjenester innen asfaltering inkluderer asfaltknusing, fresing, feing, m.m. Våre medarbeidere har høy kompetanse og hjelper til med både mindre asfaltoppdrag og store veiprosjekt for offentlig sektor.

Planering og gravearbeid er hovedsakelig tilknyttet asfaltrelatert arbeid. Med hjelp av vår høye kompetanse hjelper vi ditt prosjekt gå fra idé til virkelighet på en sikker og effektiv måte. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva vi utfører innen planering. 

Br. Larsen Asfalt AS
Industriveien 15
1890 RAKKESTAD

Kontakt: 970 75 558

E-post: post@brlasfalt.no

Telefontid kontor:

Mandag - Torsdag 09:00 - 16:00

Hjemmeside opprettet av